Nederlands Vlaams English Andalusieshop.nl heerlijkheden uit Andalusie

Kiezen voor Pia Tours Sevilla?


Waarom Pia Tours Sevilla?

pia tours sevilla beoordeling top rated tripadvisor

Met ons zal je in Sevilla onvergetelijk wandelen, fietsen en traditionele tapas proeven of een authentieke Flamenco show bijwonen. Wij verzorgen ook de meest complete (dag) programma's voor toeristen of (zakelijke) groeparrangementen dan wel bedrijfsuitjes. Wij maken het onvergetelijk!

Al onze klanten zijn zeer tevreden en beoordelen ons met een 9,6. Ook kunnen wij je verwijzen naar onze goede beoordelingen op:

Tripadvisor
Zoover
Facebook
Instagram
Google+

Wij zijn bijzonder trots op onze recensies en zijn er bovendien erg dankbaar voor! Het zijn de resultaten van ons enthousiasme plus de volgende vijf uitgangspunten waar Pia Tours Sevilla voor staat:


pia tours sevilla beste waar voor je geld

1. Beste waar voor je geld!

Een tour van Pia Tours Sevilla is beste waar voor je geld. Wij zijn het voordeligst in heel Sevilla! Bovendien kan je eenvoudig en zorgeloos boeken. Jij betaalt jij pas wanneer je de tour of dienst hebt afgenomen en niet vooraf bij het boeken. Annuleren kan altijd, is gratis en zonder gedoe. Je vakantieplannen kunnen immers per minuut veranderen.

Tenzij anders vermeld zijn al onze tours inclusief een gratis drankje en plattegrond van Sevilla vol met lokale tips. Super handig om snel je weg te vinden in het prachtige Sevilla.

Wij werken alleen met passievolle, professionele collega's (dus geen studenten of passanten) die allemaal in Sevilla wonen. Elke collega doorloopt een opleidingstraject en moet geslaagd zijn voor onze diplomering. Een ding staat voorop: Jou ook verliefd laten worden op schitterend Sevilla, de onontdekte parel van Andalusië.


pia tours sevilla gratis tips en ondersteuning

2. Gratis lokale tips en ondersteuning

Jij wil zo veel mogelijk uit je stedentrip naar Sevilla halen? Daarom krijg je bij ons niet alleen tijdens je tour onze tips en adviezen maar kan je ook op ons rekenen voor of na je tour. Heb je een tour geboekt? Dan krijg je 'Free Tourist Info' tijdens je hele verblijf! Handig als je niet weet wat je bijvoorbeeld moet bestellen in een restaurant. Stuur dan even een Whatsapp of als je niet weet waar je naar toe moet. Natuurlijk ook voor andere tips en advies over Sevilla.

Neem ook gerust en vrijblijvend contact op als je van plan bent om naar Sevilla te komen voor tips en advies. No worries!


pia tours sevilla kleine groepen maximaal 10 personen

3. Groepen maximaal 10 personen

Voor ons zijn 10 personen het absoluut maximum aantal mensen in een tour. Waarom? Heel simpel. Wij willen iedereen de volle en persoonlijke aandacht geven die je verdient en alle vragen rustig en uitgebreid kunnen beantwoorden. Bovendien kan onze gids dit maximaal aantal mensen veilig door Sevilla loodsen en je niet uit het oog verliezen. Alles, zodat Sevilla voor jou onvergetelijk wordt. Zijn er toch meer dan 10 mensen? Dan zetten wij gewoon meer collega's in!


pia tours sevilla waarom mono language

4. Tours in 1 taal

Het is niet prettig als je een tour hebt in meerdere talen. Je moet immers verplicht wachten totdat de gids klaar is met het vertalen. Je hoort of begrijpt niet alle vragen. Bovendien gaat dit van jouw kostbare tijd af zodat je informatie of een hoogtepunt kan missen. Vandaar dat onze tours alleen in het óf Nederlands (Vlaams) óf Engels zijn. Volle aandacht, lekker duidelijk en zonder tijdverlies voor jou!


pia tours sevilla waarom safe bike

5. Veilige fietsen en tours

Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Kleine, overzichtelijke groepen van maximaal 10 personen. Onze fietsen zijn geschikt of op maat voor de langere Noord Europeaan. Voor kinderen tot 16 jaar is een helm op de fiets verplicht (gratis) en voor kinderen tot 4 jaar zijn er veilige kinderzitjes (gratis). Er zijn ook veilige karretjes voor kinderen achter de fiets. Dagelijks worden de fietsen gecontroleerd en onderhouden door een deskundig team. Onze tours zijn bijna geheel uitgezet over de vele kilometers groene fietspaden die Sevilla rijk is.


pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp
Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!

Meer over Ons: 
facebook instagram youtube whatsapp