Nederlands Vlaams English Andalusieshop.nl heerlijkheden uit Andalusie

Sevilla Huurfiets Fiets Huren
(Nederlandse Helpdesk)


Goedkoop Fiets Huren Fietsverhuur in Sevilla

sevilla huurfiets fiets huren fietsverhuur

Heerlijk zelf Sevilla op de fiets verkennen via een mooie fietsroute, fietstocht of fietstour of na je fietstour de mooie stad verder ontdekken? Dan hebben wij de perfecte huurfiets voor jou. Onze prijzen zijn zeer voordelig, zo niet de voordeligste van Sevilla.

Prijzen of prijslijst huurfiets fiets huren Sevilla

• 1 uur € 4
• 2 uur € 8
• 3 uur € 10
• de hele dag € 10 !

Annuleren en Pechservice Gratis!

Bij ons geldt: Annuleren kan altijd en is gratis, zonder gedoe, en wij hebben een unieke pechservice (gratis) voor als jij onderweg een lekke band krijgt! Handig toch?

Boek nu, betaal later!

Het huren van onze fiets is zeer eenvoudig, zonder enige voorwaarde en je betaalt pas wanneer je de huurfiets ophaalt. Makkelijk toch?

Wat voor een huurfiets krijg ik in Sevilla?

Onze huurfietsen zijn geschikt voor de comfortabel fietsen in de stad voor de langere Noord Europeaan. Elke huurfiets wordt dagelijks voor jou onderhouden in onze werkplaats zodat jij een veilige fiets krijgt. Op verzoek is veel mogelijk zoals kinderzitjes (gratis), mandjes (gratis), stevig U-slot (gratis) of electrische fiets (meerprijs). Fietsen voor (kleine) kinderen en tieners zijn natuurlijk ook aanwezig.

Is Sevilla veilig om te fietsen?

Fietsen door Sevilla kan uitstekend en veilig via de groene fietspaden (las vías verdes). Een netwerk van bijna 300 kilometer aan fietspaden.

Reserveren Huurfiets?

Bekijk en reserveer onze huurfietsen op onze zuster website Fiets Huren Sevilla (Pia Bikes). Je kan ook eenvoudig en snel reserveren via Whatsapp of .

⬤ Boek Nu Betaal Later | Annuleren Altijd Gratis! ❯❯

Combineer een huurfiets met een fietstour of fietstocht

Wil je, naast de hoogtepunten, de geheimen, de verhalen en de minder bekende plekken van Sevilla ontdekken? Boek dan een onvergetelijke Highlights Fietstour of bike tour. Je ontvangt ook een leuke korting van € 1,50 per persoon wanneer je ook een fiets huurt voor de hele dag.

pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp
Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!

Onze Tours in Sevilla

 
facebook instagram youtube whatsapp