Nederlands Vlaams English Andalusieshop.nl heerlijkheden uit Andalusie

Spaanse Ham Pata Negra Eten Sevilla
(Engels gesproken)


Jamón Ibérico Pata Negra Spaanse Ham Experience

sevilla eten proeven pata negra spaanse ham

Deze bijzondere Spaanse Ham (Jamón Ibérico) Experience is voor de echte fijnproevers en voor degene die willen weten waar die speciale, bijzondere smaak van de Jamon Iberico vandaan komt. In Nederland en België wordt deze ham vaak Pata Negra (zwarte poot) genoemd. Iets wat in Andalusië verboden is want elk Iberisch varken heeft immers zwarte poten maar dat zegt niets over de verschillende klasses of kwaliteiten van deze specifieke ham. Bovendien is de prijs soms in Noord Europa rond de € 100 per kilogram! Klopt dit wel en waarom is deze ham zo duur?

Ambachtelijke Spaanse Ham Boerderij!

Voor deze unieke Spaanse Ham Experience breng je een bezoek aan een van de oudste en ambachtelijkste ham boerderij (bodega) nabij de stad Huelva (ongeveer 1 uurtje rijden van Sevilla). Hier worden zelfs de allerbeste (en daardoor meest prijzige) Iberische hammen, worsten en vleeswaren gemaakt.

Wat krijg ik allemaal?

Na je aankomst en welkom bij de varkensboerderij, begin jij met een rondleiding door de graslanden (dehesas) waar de Iberische varkens vrij rondlopen. Als je durft dan kan je ze ook aanraken of aaien! Je leert en ziet dat het voedingspatroon van deze Iberische varkens voornamelijk bestaat uit het eten van eikels en olijven. Daarna bezoek je de bodegas waar de hammen en worsten gerijpt worden door de natuurlijke windstromen (geen machines!). Je ziet ook hoe en waar de hammen en worsten ambachtelijk worden gezouten en/of bereid. De Engels sprekende gids legt uit welke ambachtelijke stappen een ham of worst doorloopt van het varken tot het eindproduct. Ten slotte volgt een smakelijke proeverij vergezeld met heerlijke passende wijnen. Vanzelfsprekend krijg je tips en advies waar op te letten bij het kopen of bestellen van Iberisch ham.


Andalusieshop.nl heerlijkheden uit Andalusie

Bekijk ook onze webwinkel: Andalusieshop.nl

Authentieke, ambachtelijk bereide heerlijkheden uit Andalusie direct geleverd aan huis! Direct van de leverancier, zonder tussenkomst van importeur of groothandel. Alles voor de voordeligste prijs!

Hoe lang duurt deze Experience?

De totale duur van deze prachtige Spaanse ham Experience is 2,5 tot 3 uur.

A Must Do?

Voor foodies, lekkerbekken of Spaanse ham (Jamón Ibérico) liefhebbers is deze Spaanse Ham Experience een absolute Must Do! Hierna hoeft niemand je meer iets wijs te maken over deze prachtige hamsoort en weet jij wat een restaurant in Nederland jou voorzet want Pata Negra mag dus niet gebruikt worden. Je zal verrast zijn over de diversiteit van deze ham die echt niet verkocht mag worden als alleen pata negra.

Transfer niet inbegrepen!

Vervoer van en naar de boederij is bij deze excursie niet inbegrepen. Dit kunnen wij natuurlijk voordelig voor jou verzorgen. Neem eventjes en vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overige Info

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za
Tijd: 11:00 of 15.30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 42,50 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd en gratis
• Ham proeverij en passende wijnen
Engels gesproken
Gratis Tourist Info (tijdens je verblijf)
Privé Tour op aanvraag
• Tour is geschikt voor minder validen

Nu Reserveren?

⬤ Boek Nu Betaal Later | Annuleren Altijd Gratis! ❯❯

Misschien ook Interessant?

• Heb je meer zin in traditionele of klassieke tapas? Kijk dan even naar onze Tapas tour Triana!
• Of lekker genieten van een heerlijke Tapas Picknick in het mooiste, historische park van Sevilla?
• Bekijk zeker ook onze Super Combi Deals voor mooie aanbiedingen wanneer je twee verschillende of meer tours afneemt.


pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp
Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!

Onze Tours in Sevilla


 
facebook instagram youtube whatsapp