Nederlands Vlaams English Andalusieshop.nl heerlijkheden uit Andalusie

Sevilla Boottocht Rondvaart
(Engels gesproken)


Boottocht Rondvaart Guadalquivir Sevilla

sevilla boot boottocht varen rivier

Een prachtige boottocht of rondvaart van ongeveer een uur over de ooit machtige rivier Guadalquivir. De rivier waar in 1492 Columbus is vertrokken naar de nieuwe wereld met zijn schip Santa Maria. Zie Sevilla met deze boottocht van een andere kant zoals de oude zeevaarders en ontdekkingsreizigers de stad zagen vanaf hun boot. Laat je heerlijk varen over het rustige, kabbelende water. Ondertussen luister je naar de verhalen van onze gids en geniet je van het prachtige uitzicht tijdens deze rondvaart.

Romantische Verkoelende Ontspannende Boottocht

Deze boottocht of rondvaart is romantisch, verkoelend en ontspannend. Zeker in de warmere zomers van Sevilla maar gezien het milde klimaat in de winter ook zeer aan te raden! Ook ideaal om te doen met kinderen. Helaas is de boot niet geschikt voor minder validen (niet rolstoel toegankelijk).

Max. 11 Personen en Milieuvriendelijk

Het wordt extra bijzonder omdat er maximaal 11 mensen mee kunnen tijdens deze boottocht of rondvaart en onze Engels sprekende gids tevens de kapitein is. Dus volop persoonlijke aandacht en een rustige, duurzame rondvaart want deze boot is volledig elektrisch aangedreven. Dus milieuvriendelijk en geen last van een ronkende motor en dieseldampen.

Drankjes of een kleine versnapering zijn tegen een kleine betaling aan boord verkrijgbaar (niet bij de prijs inbegrepen).

Privé Boottocht met Heerlijk Diner?

Je kunt de boot ook huren voor een privé boottocht of rondvaart en je eventueel heerlijk culinair laten verwennen. Wat dacht je van een romantische boottocht met tapas of een rondvaart met sushi? Zelfs een sterren diner is mogelijk! Culinair genieten en heerlijk kabbelen over het kalme, gladde water van de Guadalquivir. Dit is toch super romantisch?

Boek dus deze prachtige boottocht maar neem voor een privé tocht of de culinaire mogelijkheden contact met ons op.

Foto impressie?

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.

Overige Info

Dagen: Ma/Di/Wo/DoVr/Za/Zo
Tijd: Dagelijks elk uur
Prijs: Slechts € 15 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd en gratis
• Alleen Engels gesproken
• 1 uur unieke boottocht + gids
• Consumpties tegen betaling verkrijgbaar
Gratis Tourist Info (tijdens je verblijf)
• Start/Eind: Torro de Oro
Privé Tour op aanvraag
• Tour is niet geschikt voor minder validen

Nu Reserveren?

⬤ Boek Nu Betaal Later | Annuleren Altijd Gratis! ❯❯

Ook interessant?

• Liever suppen of paddle surfen in plaats van een boottocht? Klik dan hier. • Bekijk zeker ook onze Super Combi Deals voor mooie aanbiedingen wanneer je twee verschillende of meer tours afneemt.


pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp
Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!

Onze Tours in Sevilla

 
facebook instagram youtube whatsapp