Nederlands Vlaams English Andalusieshop.nl heerlijkheden uit Andalusie

Sevilla Fietsen Fietstour Nederlandse Gids


Fietsen Fietstour Fietstocht Nederlands Gesproken

sevilla bezienswaardigheden hoogtepunten highlight fietstour biketour

Fietstour met Nederlandse gids

Onze fietstours of fietstochten worden geleid door professionele en enthousiaste Nederlandse of Vlaamse gidsen. Onze gidsen komen allemaal uit Nederland of België maar wonen permanent in Sevilla, de stad waar zij hun hart aan hebben verloren. Wij werken niet met Nederlandse of Belgische passanten of studenten omdat onze gids jou Sevilla moet kunnen laten beleven als een echte Sevilliaan. Zo krijg jij de beste tips en zie je ook de minder bekende maar bijzonder mooie plekken van Sevilla.

Tour alleen Nederlands gesproken

Een fietstour of fietstocht is alleen Nederlands gesproken. Een fietstour in meerdere talen gaat immers van jouw tijd af. Je hoeft niet te wachten totdat een gids zijn of haar verhaal gedaan heeft in de andere aanwezige talen. Bovendien is het maar afwachten of iedereen dezelfde informatie krijgt omdat misschien de gids het in andere taal beter weet uit te leggen. Dat wil je toch niet?

Kleine groepen (max. 10 personen)

Om onze fietstours of fietstochten nog intensiever te beleven werken wij met kleine groepen van maximaal 10 personen. Onze Nederlandse gids kan op deze manier jou volledig aandacht geven, je rustig voorzien van allerlei tips en de veiligheid overzien. Wij willen niet op stap met groepen van 20 of soms wel 30 personen, ook nog in verschillende talen en maar één gids. Behalve dat er nauwelijks, persoonlijke aandacht is voor jou, komt dit de veiligheid ook niet ten goede. Jouw veiligheid wel te verstaan! Informeer daarom goed met welk tourbedrijf en welke voorwaarden zij hebben.

Veilige en goed onderhouden fietsen

Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze fietstours of fietstochten veilige en goed onderhouden fietsen. Bovendien zijn onze fietsen geschikt voor de langere Noord Europeaan. Voor de tour maak je een proefrondje op de fiets. Als er iets niet naar wens is, laat dit dan weten aan je Nederlandse gids of onze fietsenmaker. Zij zullen er voor zorgen dat je fiets helemaal naar wens wordt afgesteld.

Wil jij na je fietstour Sevilla zelf verder verkennen per fiets? Dan kan je bij ons met een leuke korting een fiets huren. Behalve de huurfiets krijg je ook nog eens onze unieke pechservice! Lees verder >>

Gratis drankje en plattegrond

Om onze fietstocht of bike tour onvergetelijk te maken krijg je van je Nederlandse sprekende gids veel inside tips. Ook voor verfrissing wordt verzorgd want tijdens de tour maak je een stop voor een lekker drankje naar keuze en is er tijd om je gids nog meer vragen te stellen om alles uit je verblijf te halen. Tijdens de stop krijg je ook een plattegrond van Sevilla met daarop allerlei tips om deze stad verder te verkennen.

Eenvoudig reservereren

Boeken of reserveren van onze fietstours of fietstochten gaat heel eenvoudig. Dit kan je doen via het formulier of per of telefonisch of Whatsapp. Makkelijker kan bijna niet! Geef bij je reservering ook eventuele speciale wensen door. Wij zullen er alles aan doen om dit voor je te regelen!

Betalen en annuleren

Annuleren van een fietstour of fietstocht kan altijd en kosteloos. Bij voorkeur tot één (1) uur voor aanvang tenzij er natuurlijk sprake is van overmacht. Betalen doe je na de tour en in contanten. Je kunt helaas niet pinnen. Ook accepteren wij helaas geen credit card.


pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp
Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!

Onze Tours in Sevilla

 
facebook instagram youtube whatsapp