Nederlands Vlaams Deutsch English (UK) English (US)
wat te doen in sevilla fiets wandel tours routes

Werken bij ons

Wil jij werken in de bruisende toeristische branche van het mooie Sevilla waar de zon altijd schijnt? Op deze pagina vind jij onze vacature(s) voor een avontuurlijke baan of stage.

Pia Tours Sevilla is de fiets-, wandel-, tapas tour en flamenco specialist voor het beleven van het échte Sevilla. Wij zijn een jong bedrijf met enthousiaste collega's met een bijzondere liefde en passie voor Sevilla. Pia is van origine een Spaanse naam en staat voor vriendelijk en optimistisch. In het Latijn betekent het trouw en toegewijd. Dat zijn wij! Jij ook?


💡 Stadsgids/City tour guide

Heb je onze website bestudeerd en herken jij je in de filosofie van Pia? Weet jij wat wij bedoelen en willen? Ben jij degene die weet wat mensen beweegt? Kan jij een groep mensen 'leiden' en 'vermaken' zonder jezelf te verliezen? Spreek jij behalve Nederlands ook redelijk Spaans plus de meest gesproken Europese talen (Engels en Duits zijn een must!)? Wil jij (tijd) in jezelf investeren en opgeleid worden tot stadsgids of misschien ben je al gediplomeerd stadsgids?


💡 Stagiaire MBO/HBO

Volg jij een toeristische opleiding (MBO of HBO) en wil jij een stageplek in het buitenland? Heb je onze website bestudeerd en herken jij je in de filosofie van Pia Tours Sevilla? Weet jij wat wij bedoelen en willen? Ben jij degene die weet wat mensen en bedrijven beweegt? Kan jij marktonderzoek opzetten én uitvoeren of bedrijfsprocessen analyseren en verbeteren? Is internet voor jou een 'must' waar jij je helemaal in thuis voelt?


Als al je antwoorden op onze vragen 'Ja' zijn, dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je CV en een korte maar duidelijke motivatie per e-mail naar en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

¡Hasta luego! 
 
facebook flickr google plus linkedin youtube