Nederlands Vlaams Deutsch English (UK) English (US)

Waarom Pia Tours Sevilla?

Met ons zal je in Sevilla het beste wandelen, fietsen en tapas proeven of een authentieke Flamenco bijwonen. Wij verzorgen ook de meest complete (dag) programma's voor toeristen of (zakelijke) groepsreizen dan wel bedrijfsuitjes. Wij maken het onvergetelijk!

Al onze klanten zijn zeer tevreden. Heel simpel kunnen wij je verwijzen naar onze goede beoordelingen op:

Onze Groepsarrangementen
Tripadvisor
Zoover
Facebook
Google+

Wij zijn bijzonder trots op onze recensies en bovendien erg dankbaar voor! Het zijn de resultaten van ons enthousiasme plus de volgende vijf uitgangspunten waar Pia Tours voor staat:


wat te doen in sevilla best value for money

1. Best value for money

Een tour of dienst van Pia Tours is beste waar voor je geld. Bovendien betaal jij pas wanneer je de tour of dienst hebt afgenomen en niet vooraf bij de boeking. Wij werken alleen met passievolle, professionele collega's (dus geen studenten of passanten). Elke collega doorloopt een opleidingstraject en moet geslaagd zijn voor onze diplomering. Een ding staat voorop: Jou ook verliefd laten worden op schitterend Sevilla, de onontdekte parel van Andalusië.


wat te doen in sevilla why free tips ans support

2. Free tips and support

Jij wilt zo veel mogelijk uit je stedentrip naar Sevilla halen? Daarom krijg je bij ons niet alleen tijdens je tour of service onze tips en advies maar kan je ook op ons rekenen voor of na je tour. Heb je een tour of service geboekt? Dan krijg je 'Free Full Customer Support' tijdens je verblijf! Neem ook gerust en vrijblijvend contact op als je van plan bent om naar Sevilla te komen. No worries!


wat te doen in sevilla why small groups

3. Groups max. 8-10 persons

Voor ons is dit het absolute maximum aantal mensen in een tour. Waarom? Simpel. Wij willen iedereen de volle en persoonlijke aandacht geven die je verdient en alle vragen rustig en uitgebreid kunnen beantwoorden. Bovendien kan jouw gids dit maximaal aantal mensen veilig door Sevilla loodsen. Alles, zodat Sevilla voor jou onvergetelijk wordt. Ben je toch met meer dan 8-10 mensen? Dan zetten wij gewoon meer collega's in!


wat te doen in sevilla why mono language tours

4. Mono language tours

Het is niet prettig als je een tour hebt in meerdere talen. Je moet immers verplicht wachten totdat de gids klaar is met het vertalen. Je hoort of begrijpt niet alle vragen. Bovendien gaat dit van jouw kostbare tijd af zodat je informatie of hoogtepunt kan missen. Vandaar dat onze tours alleen in het Nederlands (Vlaams) of Engels of Duits zijn. Volle aandacht, lekker duidelijk en zonder tijdverlies voor jou!


wat te doen in sevilla why safe bikes and tours

5. Safe bike and walking tours

Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Kleine, overzichtelijke groepen van max. 8-10 personen. Voor kinderen tot 7 jaar is een helm verplicht (gratis) en voor kinderen tot 4 jaar zijn er veilige kinderzitjes (gratis). Er zijn ook veilige karretjes voor kinderen achter de fiets. Dagelijks worden de fietsen gecontroleerd en onderhouden door een deskundig team. Onze tours zijn bijna geheel uitgezet over de vele kilometers groene fietspaden die Sevilla rijk is.


Onze uitgangspunten = Jouw uitgangspunten?

Wanneer jij, net zoals wij, onze uitgangspunten uiterst belangrijk vindt tijdens een tour? Boek dan een van onze onvergetelijke wandel-, fiets-, tapas- of flamenco tours om te wandelen, te fietsen en om tapas te proeven. Of laat ons zien wat wij voor jou kunnen betekenen met onze persoonlijke services! 
 
facebook flickr google plus linkedin youtube